Αναστασία Αδάμ

Ψυχολόγος – Βιοχημικός, M.Sc., M.B.A.

Η Αναστασία Αδάμ είναι ψυχολόγος και Βιοχημικός. Σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Βιοχημεία στο Πανεπιστήμιο της Σόφιας. Κατέχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους: Μάστερ στην Κλινική Χημεία από το Πανεπιστήμιο της Σόφιας και M.B.A. (Master in Business Administration) από το Πανεπιστήμιο του Reading στην Αγγλία. Το θέμα της διατριβής της ήταν η Συναισθηματική Νοημοσύνη του ηγέτη και πώς αυτή επιδρά στην εφαρμογή των αλλαγών σε εργασιακό περιβάλλον.  Έχει λάβει πολλές μετεκπαιδεύσεις στον τομέα της ψυχοθεραπείας.

Εργάζεται ως Ψυχολόγος και Ψυχοθεραπεύτρια ενώ λόγω της πολυετούς θεραπευτικής εμπειρίας της ασκεί και εποπτικό έργο σε ψυχολόγους.

Είναι ακαδημαϊκή υπεύθυνη του Εκπαιδευτικού Προγράμματος στην Κλινική Ψυχολογία της Ακαδημίας του careerandstudies.gr. Παράλληλα είναι ακαδημαϊκή υπεύθυνη και του Workshop “Soft Skills for Success”.

Έχει διατελέσει κατά το παρελθόν στέλεχος μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών (Beyer, Abbott, Novo Nordisk) και είναι Πρόεδρος της Διάδρασης (Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία για τη μελέτη της Ανθρώπινης Επικοινωνίας).